david-en-nicole.reismee.nl

Palmyra

Na - wederom - te lang in bed te hebben gelegen, de bus gepakt naar Palmyra. Bus was super-de-luxe en heel snel (2,5 uur in plaats van de gebuikelijke 4 uur) en absoluut 2 euro extra waard.

In Palmyra hebben we Romeinse restanten bekeken. We hebben onder andere een graftoren en een grafkelder gezien. Aan het einde van de dag zijn we naar de burcht gegaan om de zonsondergang te kunnen zien. We waren alleen zo lang naar oude Romeinse stad(sresten) aan het kijken en aan het kletsen dat we de zonsondergang aan de andere kant van de burcht hadden gemist. Ach, tsja...

's avonds in het stadje gegeten met onze nieuwe vriend uit Singapore, Aaron. Nicole heeft Davids kipresten aan een hongerige kat gevoerd. Het was een goede dag, zowel qua Romeinse resten als katten.

Morgen gaan we richting Aleppo. Eerste deel met een gedeelde taxi zodat we de kastelen onderweg kunnen zien, laatste stukje met de bus. Nicole hoopt op vorst maar dat zit er (helaas) niet in.

Reacties

Reacties

Bianca

Nic en Daaf,
Goed om te lezen dat jullie het naar je zin hebben! En dat de katten in Syrie ook blij zijn dat Nicole op vakantie is ;-) Ik hoop dat de hitte niet te erg word, maar Nic: ik heb twee weken door verregende Italiaanse stadjes lopen slenteren. Ook niet leuk... ;-)
Veel plezier en tot later!
x! Bianca (natuurlijk ook van Marcel)

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!